dijous, 16 d’abril del 2009


Les revistes de l' època conscients de la utilitat de les motocicletes tot terreny per a afeccionats en competició publicàven com treure més rendiments dels motors. inclús des de fàbrica es venien kits especials de competició. en aquest cas el trucatge s' ha explicat a partir de plànols que facilitava Montesa.

Prova Montesa Enduro 360 H-7 segona sèrie (fre de disc)



Aquesta segona sèrie ja amb fre de disc, suspensió davantera Marzocchi d' eix avançat. No seria fins més tard que la suspensió davantera s' utilitzava de la marca betor. sobretot veurem les Betor en el model H-7-S, G.C., i E.T.(Guàrdia Civil i Exèrcit de Terra, reconeixibles pel color verd de la moto, suport de l' escopeta i suport del bidó auxiliar)

Prova Montesa Enduro 360 H-7, primera sèrie (fre tambor)

Motociclismo, 20 de març del 1982, la prova de la bèstia amb fre de tambor davanter. Que la disfruteu!!!.




dimecres, 15 d’abril del 2009

Prova Montesa Enduro 360 H-6 "Solo Moto"








Publicat el 9 de Març del 1978 a la revista "Solo Moto".

Equivalencies surtidors Amal amb Dell' Orto



Aquesta Taula m' ha sigut especialment útil per carburar la Enduro 250 H-6, vam partir dels teòrics xiclés que duu l' Amal L-2934/402 de sèrie, encara que el d' alta l' hem hagut d' agrandir considerablement. Una odissea per explicar un altre dia...

dimarts, 14 d’abril del 2009

Taula de Reglatges Carburadors Amal Montesa

Deixo pels qui en tinguin interés la taula dels reglatges dels carburadors amal utilitzats per Montesa. Això de carburar una moto amb els reglatges és correcte, ara bé, fer-ho amb un dell' orto de nou és digne de ser explicat amb un post nou.

Montesa Enduro 250 H6 i Enduro 360 H6- Especial Rally

Aquesta és la Montesa Enduro 250 H-6 del meu company de rallys, en Carles. Aquesta moto ens la que ens ha dut més problemes però també la que ens ha fet apendre més. Una història digne d' explicar.


Aquesta és la meva Montesa Enduro 360 H-6 especial rally, ja explicaré en que consisteix el paquet rally. Per cert, la 360 és un tros de màquina, si t' en descuides i poses primera i obres molt el gas s' aixeca molt fàcilment!!!
ViVa!!!

Motiu del blog

He creat aquest blog, amb l' objectiu de facilitar informació que vaig recopilant a través de la xarxa d' internet sobre les motocicletes Montesa que normalment "remeno", la meva impala, la meva Enduro 360 H-6 i la Enduro 250 H-6 del meu amic Carles. També hi aniré adjuntant els relats de les meves experiències amb les Montesa ja sigui en proves de regularitat i excursions i sortides que anem fent al llarg de l' any i algunes de les restauracions que he fet. Per més informació de les restauracions visiteu el blog de Motos Carbó (hi ha el link en l' apartat de links), secció de restauracions.

Per cert, el dissabte 4 d' abril vam anar fins a Rupit dues Montesa, una Honda XR-400 i una Yamaha XT-600 per camins de terra, va ser molt divertit i la llàstima es que no tinc cap foto, això vol dir que aquesta excursió s' haurà de repetir!!!