dilluns, 28 de març del 2011

In memoriam Oriol Regàs

El passat 18 de març del 2011 els imapleros ens llevavem amb la notícia de la mort de l' Oriol Regàs.
Home polifacètic i molt estimat per a tothom, va destacar en varis àmbits en la nostra societat: motociclisme, oci...


Pels impaleros sempre l' hem reconegut com un dels components que el 4 de gner del 1962 inicaven l' aventura de creuar Àfrica en motocileta. Acompanyat per Rafa Marsans, Tei Elizalde, Enrique Vernis i Manolo Maristany. La seva vinculació amb les motos no acaba aquí, també va participar en proves de velocitat amb Montesa Impala.

Mr. Boccaccio com se'l coneixia va ser un element clau del moviment barceloní denominat la "gauche divine", batejat per en Joan de Segarra i que era freqüent trobarlos a la discoteca Boccaccio creda per ell mateix.
També se'l recorda per ser un important promotor cultural o mecenes i la creació d' una altra discoteca molt famosa a Barcelona l' "Up & Down", que durant molts anys va ser el punt de trobada i sortida de les "Impaladas" Organitzades pel Moto Club Impala.

En record a aquest aventurer amb majúscules l' endemà de la seva mort, jo corria el Rally de Calonge, organitzat pel club mini cooper, amb el meu company li vam retre un petit homenatge, lluïnt un crespó negre a la moto amb el seu nom i la data de la efemèride.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada