dimecres, 18 de juliol del 2012

Impalada 2012: 50è aniversari

Una impalada és sempre un event molt especial pels qui tenim impalas però si a sobre, resulta que és l'any del 50è aniversari encara ho és més.


Aquest any, la cita era el dissabte 9 de juny a les fonts de Montjuïc, lloc emblemàtic de la Ciutat Comtal i escenari de sortida del Rally Costa brava Històric.

La novetat, per mi residia en que hi anava amb un motor millorat i recent fet i montat. Vaig acabar la Impalada amb un total de 900 km aproximadament de rodatge del motor. Les millores, digne de comentar en un proper post van consistir en rebaixar culata per aconseguir major compressió, pistó i biela nous, encarar trànsfers,pinyons 4a sport i planejar càrters. Tot acompanyat de retens i coixinets nous i deixar un motor ben ajustadet per millorar al màxim el seu rendiment. I la veritat és que ha valgut la pena (Gràcies Esteve!!).


Els de la Selva, vam quedar a les 7 del matí a la benzinera de Lloret. Érem els habituals, de Tossa comptàvem amb Angel Garcia i en Cuma, de Lloret els germans Martí, un servidor  i la novetat d'un Blanenc, bon amic i millor persona, en Cèsar. Aquest any compten entre nosaltres amb un impalero Holandès, en Tim Dekkers amic d'en Joan i d'en Jordi que vé amb la seva novia des d' Holanda per fer la Impalada però a l'hora de la sortida la seva moto no havia arribat, doncs venia amb autobús des de Bèlgica!.


Ens posem en marxa direcció a Blanes, noto que anant amb dos persones els pinyons 4a sport van molt i molt bé, doncs hi ha un salt mol gran entre tercera velocitat i quarta velocitat d'una Turisme. Amb els pinyons sport, la relació és més curta, per tant aquest salt no existeix i la moto al posar 4a. encara té força i empitja més. Potser es perd una mica de punta però es que una impala no és per córrer en rectes, sinó per corves.
Arribem davant la fàbrica Llobet-Guri de Calella i se'm trenca el cable del gas de la moto. Vaja, sort que sempre porto recanvis de tot tipus. Treiem la campana del carburador, posem el cable nou dins la funda, l'escanyem i carretera i manta. Ja anem tard, haurem de córrer una mica i deixar de pensar que la moto està en rodatge. En cèsar, que ens ha esperat, també està en rodatge i també haurà de córrer una mica. La resta del grup al veure que no venim ens truca i els hi diem que vagin tirant que ja arribarem.Al entrar a Barcelona, ho fem pel carrer Aragó, parem a la benzinera que hi ha gairebé al final per respostar així que sortim plens de Montjuïc. Tot i les presses arribem just a temps. Foto de grup, breafing i sortida!!

Parem al Hotel Agusta Club a esmorzar, on és moment de retrobar-se  amb amics, coneguts i saludats i xerrar una estona. En aquest moment ens trobem en Tim esmorzant que ja havia arribat.
La ruta va ser d'allò més divertida, destacant dos punts que em van agradar molt: Sant Llorenç Savall i Sant Miquel del Fai.


De nou la Impalada es va acabar al Restaurant Mas Corts de Sant Fost de Campsentelles i vam fer la carretera de la Conreria en dos sentits, de pujada i de baixada, ja que la festa de la Impalada del 50è aniversari es va acabar amb les motos exposades al passeig Lluís Companys de Barcelona.


Arribant a Palafolls, la moto d'en Tim es va parar i va dir prou. Havia perdut compressió i segurament tenia un aro trencat o enganxat, doncs la bugia va sortir molt fina. Veient que no l'engegaríem, en Cèsar va anar a casa seva, va agafar el cotxe i el remolc i el va portar fins a Lloret. Entre una cosa i l'altre arribàvem a casa a les 23:00 hores i 300 km de ruta!!

Aquí us deixo un video si voleu disfrutar una estona.: Video Sant Miquel del Fai
ViVa!!

3 comentaris:

  1. Gràcies. La veritat que explicar en paraules el que s'hi viu es fa molt difícil.

    ResponElimina
  2. Quiero vender mi montesa pero no se donde ponerla

    http://www.milanuncios.com/motos-clasicas/montesa-sport-175-198326971.htm

    ResponElimina