divendres, 9 d’abril del 2010

11è Cooper Rally, Gran Premi Vila de Calonge-Sant Antoni

El 27 de Març de 2010 es va celebrar a Calonge l' 11è Cooper Rally, prova puntuable per al Campionat de Regularitat de Catalunya, en la que la categoria de motos hi era present.

Com que feia temps que tenia ganes d' anar en moto, des de la Montesada (12 d' octubre de 2009) que no ho feia, i la Enduro feia molt de temps que estava parada a última hora vaig decidir participar-hi. El meu company habitual d' aventures, inmers en la preparació de les seves noces (es casa el 8 de Maig) en va dir que no podia participar en la prova, l' augment de feina, ITV caducada, preparar la moto... amb el que vaig decidir anar-hi sol.

Els qui em coneixeu, ja sabeu que m' agrada ultimar fins l' últim detall i anar evolucionant aquest tros de moto que és la Montesa Enduro 360 H-6. Ja feia temps que tenia preparats un suport "made by me" amb passamà per montar road-book i crono, el que tenia no m' agradava gens i això d eno porvar-ho em va passar factura. Vaig instal·lar un rectificador de corrent d' alterna a contínua, primer pas per instal·lar-hi una bateria, que va donar força bo resultat.

El divendres 26 vaig a Calonge, verifico, m' emporto el transponder a casa i ho monto tot al parking, amb la tranquilitat de tenir la feina feta. Poso una motxilleta lligada amb un pop pels tubs d' oli i cap a sopar i dormir que l' endemà s' ha de matinar.

Surto de Lloret a dos quarts de vuit del matí. Primera parada obligada a la benzinera per omplir el bidó auxilliar de 6 litres del darrerre, no sabeu la set que té aquesta moto. Engejo la moto i el crono es penja!! Perfecte, Primer Premi especialista "Llei de Murphy". Enfilo la C-63 cap a Vidreres, primer error!! Quan vaig provar el suport no es movia res i semblava que ja havia descobert el suport definitiu. Amb el pes del roadbook té molt de moviment l' aire li toca de ple, motiu pel qual gairebé faig tot el viatge per l' autovia amb la mà esquerra damunt del roadbook per no trencar el suport, començem bé i encara no he ni arribat a Calonge. Sembla que en Murphy s' ha decidit a no deixar-me sol i fer-me companyia avui.

Arrribo a Calonge amb temps, relligo el suport amb brides (porteu-ne sempre, realment són útils i  no estorben), desmonto el crono li desconecto la iluminació ja que no em farà falta li faig un reset i funciona. No tinc temps de calibrar i "passo" de fer-ho vull anar tranquil.

Som quatre equips de moto, Toni Janot i Josep Maria Delcor equip conegut de Vespas, Manel Malo amb Vespa i Claudio Curieses amb Bultaco streaker, el tercer un servidor i el quart en Josep Cardona, membre de la penya motorista Barcelona, home de motos i rallys participava amb en "Kiku" Romeu en la organització de les primeres Impaladas, Rally Directius fet el 1996 o 1997 a Lloret de Mar per la Federació Catalana de Motociclisme, particpava en aquesta ocasió amb una BMW R 80 ST.

Ens visita l' Àlex del Moto Club Impala per donar ànims, gràcies Àlex això sempre va bé i fa il·lusió veure com gent del MCI s' interessa per les proves de regularitat llàstima que no em siguem més.

La sortida va bé, sembla que el suport es mou però pot aguantar bé, i el crono funciona amb una petita diferència. Al primer control horari arribo tard perquè tant de mirar el suport tiro recte en una rotonda quan havia de girar i haig de parar a posar benzina.

A partir d' aquí els trams es desenvolupen força bé, no vull continuar mirant més el suport si es trenca que es trenqui, de tant en tant paro i miro que les brides aguantin. Vaig gastar-ne un paquet de 25. La diferència del crono em fa anar avançat i això que vaig anar clavat a la mitja, però arribava uns metres abans del que ho havia de fer.

I que dir-vos dels trams, la Ganga aborrit, Santa Pellaia i els Ángels millor, Romanyà d' aquella manera, i Sant Grau-Tossa-Sant Feliu conegut i a fons per fer la mitja (49,9 Km /h) vaig adelantar a en Josep i tot!! .I Sant Feliu-Canyet-Sant Grau divertit però el sol de cara fa que no vegis res i la mitja va baixar!!.

Agraïr el noi de la benzinera Repsol de l' autovia a Platja d' Aro a Santa Cristina d' Aro que em va donar quatre o cinc brides i vaig poder arribar a Calonge ja que havia esgotat les meves!!

La Enduro sense problemes, com sempre!!


Tot i això un meritori Tercer lloc a la categoria de motos que em deixa molt content, conscient de quins van ser els errors i fent-me plantejar moltes coses per a futures proves i curses, ja que aquesta és la que millorque he fet i menys problemes he tingut. Perquè serà?. Caldrà estudiar-ho. Com sempre el bon ambient motard es va fer palés!!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada