diumenge, 13 de juny del 2010

Una cota 49

Aquest passat dissabte vam anar amb la Marta a Manresa a buscar una cota o més ben dit projecte de Cota 49 que necessita una urgent restauració degut al seu deplorable estat. Com que estava molt bé de preu no m' hi vaig poder resistir. Es tracte d' una primera sèrie, per mi la més maca, amb el xassís gris, que li falten varis elements i per més "inri" li van cambiar els parafangs d' alumini per vermells de plàstic.

Feta una primera inspecció un cop arribat a casa, crec que es tracte d' una moto que ha patit molt per les marques que té (tija soldada per dos punts una orella de la botella també té marques de soldadura...), que ha estat molt de temps a l' intempèrie abandonada pel seu estat de rovell de les rodes i perquè el pistó està ben clavat amb el cilindre, s' ha intentat "maquillar" aquests aspectes amb una pintura gris plata molt cutre, que per a mi és pitjor, qui s' enfronta a una restauració en tota regla ja sap el que hi ha.

Vaja la podem denominar una unitat de paller, que de ben segur quedarà com nova!!!. Per cert per trasnportar-la des de Manresa no va fer falta remolc, només desmontar el manillar, tirar els seients de cotxe cap endavant i posar un "tuper" sota el motor per recollir l' oli que perdia el motor.

ViVa!!

4 comentaris:

  1. pep Itchart (pepimpala)15 de juny del 2010, a les 11:50

    Victor, mira que et falta, jo tinc un ”cadaver” a casa (Malgrat)... llàstima ho podría haver portat a Sils l'altre día quan ens varem veure..

    En parlem

    Pep

    ResponElimina
  2. Gràcies Pep, faré el llistat de peces i et diré algo!! De fet m' aniria molt bé ja que a un primer cop d' ull alguna cosa farà falta. La cota la tinc des d' aquest dissabte!! Vaig anar a Manresa a buscarla mentres alguns disfrutàveu per Puigcerdà amb el world meeting FIVA

    fins aviat!

    ResponElimina
  3. Si et cal informació només ho has de demanar. En tinc molta de quan vaig fer la Cota 25 i buscant recanvi vaig trobar molts llocs on teníen peçes per a la 49.
    Disfrutaràs amb aquesta restauració...son motos "agraides"...
    Records.
    Jaume

    ResponElimina
  4. Gràcies Jaume, en prenc nota. Espero que la moto sigui agraïda perquè té molta feina i veig que és una moto que ha patit molt i no l' han tractat gaire bé. No crec que començi a fer-la fins passat l' estiu.

    Ens veiem a l' impalada!!

    ResponElimina