divendres, 30 de juliol del 2010

per anar fent boca de la Cota 49

Bé abans de començar vacances i deixar el tema de la Cota aparcat fins que afluixi la calor o la moral pugi, us deixo unes quantes fotos per a que us feu una idea del seu estat (lamentable si, però és el que hi ha!)



Quan obres la tapa i veus això t' entra una desil·lusió que dius però que he comprat aquí!!. Ja em podria estar quiet amb la web de la maneta.


L' eix del selector s' ha enganxat amb la tapa del càrter (tapa per cert de rapita 50 ja que porta l' entrada i suport del compta revolucions). L' oli estava fossilitzat i convertit en pols i feia una pudor tot plegat que no t' hi podies acostar. Hi han cargols tant gripats que no hi ha manera de fer-los sortir.

I sense voler avorrir més al personal mireu com està el volant magnètic!!! Tot rovellat.Un cop desmuntat sembla que no ha perdut imantació. Farem les comprovacions escaients abans de dur-lo a Hugopla. Per cert, fixeu-vos amb la punta de torx que hi ha clavada en el cargol de la tapa del volant magnètic. No he provat en la meva vida mètode més eficaç per treure un cargol amb el cap fet malbé, bloquejat o trencat. Millor que els mascles de rosca contrària per a treure'ls. (truc made in la maneta).

Bon esitu!! ViVa!!

1 comentari:

  1. Home...hi ha feineta i de la que no fa gaire gràcia, però un cop t'hi posis i començin a arribar les peçes del sorrejador, pulidor, hugoplà, etc...la feina es farà més agraïda.
    Segur que disfrutaràs amb aquesta restautració...
    Aquí em tens per si et cal.
    Bones vacances.

    ResponElimina