dijous, 19 d’agost del 2010

El motor de la Cota

Aquest matí he començat a obrir el motor de la cota i pobre com estava, mireu mireu quin cigonyal més maco!!!






























El "xorrerres" sembla que tindrà feina.


Aviat més fotos!!

6 comentaris:

  1. Aquesta fase es critica 1º et passes mes temps mirant la xatarra 2º no saps per on començar, jo de tu aniria per una Fantic 240 je je.
    Sort: http://bul1256.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó Josep!! Ara mateix vaig "donant pals de cec" cap al motor, cap al xasis... i res clar perquè hi ha tant per fer. Si t' ho mires fredament és de sonats, però un fantic mai de la vida!!! Soc de Montesa i seria una traició. Acabo d' entrar al teu blog i haig de reconèixer però que la Fantic és molt maca!

    Salutacions company

    ResponElimina
  3. Sense desmerèixer la Fantic, la montesa també es la meva moto per excel•lència, de fet tinc una 4Ts i una TLR250 primas hermanas de la teva montesa.
    i també una Impala
    Salutacions josep

    ResponElimina
  4. Josep veig que ara tenim bastant amb comú, jo també tinc tinc una impala i també soc soci del moto club impala. La meva altre moto com veuràs pel bloc una Enduro 360 H-6 per córrer proves de regularitat (quina moto!!!). Això de "primas hermanas" la cota 4Ts i la TLR 250 ho hauriem de veure perquè de Montesa només en tenen el nom, la resta tot Honda.

    Gràcies per participar en el bloc, considera'l casa teva en quant a Montesa que és la marca que toco. Qualsevol cosa resto a la teva disposició.

    ResponElimina
  5. Caram !!!
    és per desmoralitzar-se, però ja veuràs com cambia la perspectiva un cop rebis les peçes del "xorreres"... ànim !

    ResponElimina
  6. Entre això i la calor... i que ja s' han acabat les vacances, espero de cares al setembre per posar-m' hi de nou. Ara veig que és un projecte a llarg termini però no tinc dubtes que quedarà molt bé.

    ResponElimina