dimarts, 1 de març del 2011

2a. Impalada Murciana.

El passat dissabte 26 de febrer va tenir lloc a la localitat Murciana de Totana la 2a. Impalada Murciana. Per segon any consecutiu els imapleros de Múrcia, que no són pocs van voler retre el seu homenatge als models d' impala i derivats de la marca Montesa.




Per tant el divendres, quan vaig acabar de treballar, carretera i manta i carregar el remolc (gràcies vadó!). 700km de ruta. Vam sortir a les 14:45 i arribàvem a Totana a les 21:55. Pel camí un camió averiat a Barcelona i dos accidents als voltants de València ens van fer perdre mitja hora aproximadament.


 

Vam arribar just a temps per descarregar el remolc i guardar-lo al parking de l' hotel, treure la moto, deixar maletes a l' habitació i anar a sopar amb els murcianos i la resta  d' impaleros foranis.



César Gracia, pilot de Montesa .


En el sopar vaig tenir la sort de conèixer i enraonar una breu estona amb en Cèsar Gràcia pilot de Montesa de les 24 hores de Montjuïc, gran persona que amb la seva simpatia explica les anèctodes d' aquells temps. Vam sopar al restaurant Midas en una sala exlcusiva per a nosaltres i el menjar va estar molt bé i l' ambient d' allò més impalero.


Rodant ja en terres Murcianes.

El punt de reunió l' hotel executive sport de Totana al costat de l' autovia fet que pels de fora de Múrcia ens va anar molt bé. Vam sortir prop de les nou del matí amb un dia assolellat que augurava una bona jornada motera. L' expectació per a on passàvem era total. Durant la ruta vam descobrir punts d' enorme bellesa com Bolnuevo, la població costanera de Mazarrón i vam creuar la "huerta murciana".


Erosiones de Bolnuevo, una meravella de la naturalesa.


En el sorteig no ens va tocar la moto!, únicament uns guants.  I com ja vaig dir dies abans de marxar al facebook tenia el presentiment de tornar amb dos motos i així va ser. A la tornada vam comptar amb una convidada de luxe, la Impala 3 d' en Joan Martí que per motius de feina ell ja estava allà des de feia dies i en Pep li va baixar la moto fins a Totana.


En César preparant-se per a la ruta.

Ben dinat els sortejos carreguem les motos al remolc a les 19:30 sortiem de Totana direcció a Lloret. A les 2:40 arribàvem a Lloret.  A la tornada ens distreiem amb els de Barcelona enviant-nos SMS sobre el punt kilomètric on ens trobàvem i avisant les incidències de l' autopista.
Entre descarregar el remolc a un parking i portar el cotxe a un altre i arribar a casa a les 3:30 finalitzavem la jornada per complert.


Una sortida llarga però divertida que recomano a tots els impaleros.

3 comentaris:

  1. A veure si l'any que vé m'animo...la "murciana" ja s'està convertint en un clàssic.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Jaume l' any que vé no hi pots faltar!!!. Espero poder fer dos impaladas aquest any!!

    Fins aviat.

    ResponElimina
  3. Ens ho varem passar molt i molt bé. Per veure més fotos nostres:
    https://picasaweb.google.com/bitacola/0303201103?authkey=Gv1sRgCJ3_wquQ0LmyDQ#

    ResponElimina