dimarts, 13 d’octubre del 2009

La crida de la Selva



El 19 de setembre de 2009, organitzat per els germans Martí i el Motclub Impala es feia la I crida de la Selva, degut a que el Moto Club Impala té molts socis de la Selva (Lloret principalment i Tossa) era com fer els hi un petit homenatge a la seva col·laboració.
Vam quedar a les 9 del matí al camí de la Platja de Sa Caleta on 26
monteses i alguna moto més Horex Alemana, la frontera d' en Lluís Soler
(que com a bona Bultaco no va durar gaire) i una vespa 125 precioses.

La ruta va enamorar d' allò més als assistents, la Dominica va "flipar" amb la Carretera de Lloret a Tossa i Tossa Sant Feliu tant per les corves com pel seu paisatge de pins vora mar, realment, és digne dels millors elogis. De SAnt FEliu vam anar cap a Calonge per fer la ganga, després cap a la Bisbal per fer Santa Pellaia, Campllong, variant de Platja d' Aro fins Sant Andreu Salou, Llagostera, Tossa i de nou Llloret per acabar a la Platja de CAnyelles.

Per recuperar forces, un bon dinar al Restaurant Cala Canyelles de Lloret. No hi va haver incidències remarcables excepte la retirada de la Frontera per la pèrdua d' oli del retén del pinyó d' atac i una petita gripadeta de la Crono 350 ex Lluís Soler que vam solventar empenyent-la des d' una pujada, on segurament vam desclavar algun aro del pistó.



2 comentaris:

  1. M'hagués agradat molt venir, però desgraciadament tot no pot ser...a la propera segur.
    Ah! felicitats per el teu blog. M'he fet seguidor, i et passo l'adreça del meu per si t'hi vols passar.

    una abraçada.
    Jaume Domínguez
    http://montesadna-blogspot.com

    ResponElimina
  2. Hola Jaume i benvingut al blog. Gràcies pel teu link, trobo que està molt bé, els records que expliques són impressionants.
    Fins aviat!

    ResponElimina