divendres, 31 de desembre del 2010

Els últims dies de l' any.

He fet una setmana de vacances i podria dir que ha sigut bastant profitosa.

He construït un banc de treball a mida, que era una cosa que feia temps tenia ganes de fer. D' alçada un metre, 90 cm d' ample i 60 de fondària i la Cota 49 avança bastant bé.

Per fer el banc he utilitzat passamà de de 30x2,5 volia perfil en "L" però en 30 no n' hi havia per donar-li més duresa. Tub quadrat de 30x30x1,5mm.


 El passamà està tallat a 45º a les puntes i soldats per fer el sobre.



Un cop fet el marc es posen les potes a nivell i es solden. Per reforçar-les he col·locat un travesser a les dos del darrere que les uneix entre si i en aquest travesser dos talls que van des de l' unió del sobre amb les potes al travesser i així lligar tot el banc i donar-li força i estabilitat. Les dos del davant tenen un tall de passamà que les uneix amb les del darrere per posar-hi una estanteria.


La estructura ha quedat forta i s' aguanta molt bé!!. L' he pintat amb esprai galvanitzat i un sobre de DM de 10mm de color vermell. Això si amb el cargol posat a un cantó.


Respecte la Cota ja he obert l' esmorteïdor que em faltava, sort del cargol del banc i d' una clau que tinc del 30-32. A base de fer força i molta palanca ha sortit tot sense trencar res que ja és molt. Ara caldrà buscar el groc original per pintar-los.

El xasís de la moto ja està tot imprimat i si el temps ho permet el cap se setmana vinent ho pintaré de gris plata! . Les fotos parlen per si soles!



Aquí es veuen tots els elements penjats com pernils assecant-se. Han caigut 4 gotes i ho he hagut de tapar corrents amb una lona!. Per sort no s' han mullat!



Detall de la feina feta que almenys té un color net i maco com es mereix.

Bon any nou a tothom!!!

3 comentaris:

  1. Si senyor !...aviat començarà la feina més agraida...montar peçes noves.
    Feliç Any nou !

    ResponElimina
  2. Aixó aixó, a veure si em deixa lloc per estendre la roba!!!!! Ja ja ja. (Marta)

    ResponElimina
  3. El pitjor que li pot passar a un editor d' un blog és que la seva dona hi entri i escrigui comentaris. Ja veig que hauré d' anar en compte amb el que publico!!!

    ResponElimina